Menyforslag og anbefaling kom fra kelner:
Kökets Fyra
LÖK, POTATIS, STENBITSROM & GRÄSLÖK
Onion, potato, lumpfish roe & chives
LAMM, MOROT, DRAGON & LAKRITS
Lamb, carrot, tarragon & liquorice
OXTARTAR AV ANGUS, OXALIS & SENAPSFRÖ
Beef tartar, oxalis & mustard seed
HAVTORN, MOROT, HONUNG & GETMJÖLK
Sea bucktorn, carrot, honey & goat milk
Til dette kan man velge mellom 2 vin-pakker:
Klassisk eller Moderne. (Sägen eller Äventyr)
Äventyr bestod av diverse naturviner og økologiske. Dermed ble denne droppet, så lenge naturviner fortsatt smaker litt for mye stall og fjøs.
Gikk derfor for den Klassiske vin menyen.
En meg positiv overraskelse var vinen fra Oregon og Washington State i USA.
Vin de Tabula Rasa (Syrah Et CEI)
En meget god vin. Mørk rød i fargen. Typisk Syrah duft og smak. Passer meget godt til mørk kjøtt og til vilt. Her matcher denne Angus biffen perfekt. Masse røde bær med tydelig innslag av krydder på duft. Et godt anslag i munnen med tydelig smak av røde bær (kirsebær og solbær), sort pepper, tobakk, vanilje og trøffel, samt en lett touch av fat og eik. Silkemyke tanniner og en god fet smørsmak i finish gjør denne vinen veldig lettdrikkelig.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar