PS!

Velkommen til min vinblogg med utvalgte smaksnotater fra egen vinkjeller, skrevet av en amatør som har vin og vinsmaking som hobby.
Her vil jeg publisere og skrive om viner jeg mener kan være til glede for flere og dele videre av hva en enkel amatør mener er gode kjøp av kvalitetsvin, samt at det vil komme anbefalinger på gode viner for lengre lagring.

søndag 26. juli 2015

2013 Côte de Beaune-Villages, Bouchard Père & Fils

Regionsvin fra Cote de Baune i BurgundDenne regionvinen åpnet med en tynn, litt pregløs duft og smak. Riktignok frisk og med kjølig frukt, men manglet dybde. Kom seg etter noe tid i glasset og frembragte flotte smaker av friske røde bær og en markant ettersmak av sopp og tørr skogbunn. Ettersmaken sitter, men ikke så lenge en kunne ønske. Så derfor er dette hva en kan forvente av en Burgunder vin til denne prisen. Bare så synd at vinene herfra har blitt så overpriset i de siste 5-10 årene. For en god kvalitets Burgunder må man gjerne legge på bordet 500 til 1000 kr for virkelig å kjenne hvordan en god Burgunder KAN smake.

87/100 poeng, testet hjemme i Lier 26.07.2016
Ikke tilgjengelig på VMP, men derimot på Taxfree, Gardermoen til kr. 169,00 og er vel verd for en regionsvin fra Burgund.

Ingen kommentarer:

Mest leste innlegg