PS!

Velkommen til min vinblogg med utvalgte smaksnotater fra egen vinkjeller, skrevet av en amatør som har vin og vinsmaking som hobby.
Her vil jeg publisere og skrive om viner jeg mener kan være til glede for flere og dele videre av hva en enkel amatør mener er gode kjøp av kvalitetsvin, samt at det vil komme anbefalinger på gode viner for lengre lagring.

onsdag 29. juli 2015

2011 Barbaresco Bugia, Pietro di Campo

Røverkjøp på Vinmonopolet
(Svenskedödaren)

Måtte prøve meg på denne Barbaresco'en fra Pietro di Campo, etter masse omtale i diverse fora på nettet og i media om hvor bra denne skulle være, og ikke minst, til gi bort pris. 


Her får dere en kjempe-vin med masse kvalitet og verdi for pengene. Kr 139,90 for en Barbaresco fra Piemonte er helt utrolig. Klare fine og friske smaker fra Nebbiole druen, som er så berømt i Barolo og Barbaresco vinene. Denne vinen har ingen problemer med å matche Pio Cesare med sin Langhe Nebbiolo som kan kjøpes på Systemet til eksakt samme pris, dog i svenske penger da... Så nå kan alle slå seg til ro, ingen vits å dra på Harry- handel til Søta bror lenger. Ta heller turen innom ditt lokale VP og fyll opp med Bugia. Vinen skal være i Basisutvalg og Butikkategori 6 og er tilgjengelig på de fleste på pol. Sjekk hvor og lagerbeholdning her...: Finnes på følgende Pol....

Denne vinen er på "billigsalg" på Vinmonopolet for tiden.

  • Informasjon og smaksnotat er hentet fra Vinmonopolets sider.
  • Karakteristikk:Fylde:Friskhet:Garvestoffer:
  • Farge:Middels dyp brunrød.
  • Lukt:Aroma preget av røde bær, innslag av svale urter og sopp, hint av fat.
  • Smak:Litt utviklet, preg av røde bær, sopp og litt fat, ettersmak med god lengde.

Ingen kommentarer:

Mest leste innlegg