PS!

Velkommen til min vinblogg med utvalgte smaksnotater fra egen vinkjeller, skrevet av en amatør som har vin og vinsmaking som hobby.
Her vil jeg publisere og skrive om viner jeg mener kan være til glede for flere og dele videre av hva en enkel amatør mener er gode kjøp av kvalitetsvin, samt at det vil komme anbefalinger på gode viner for lengre lagring.

søndag 28. juni 2015

2013 Chateau Romassan Domaines Ott, Bandol Rosé

Ikonisk Rosé fra Cotes de Provence


Dette er en ikonisk Rosévin fra Provence som er litt "kilen" å få tak i. Men er du heldig og skal utenlands i sommer, så pass på å ta med deg et par flasker når du passerer taxfree på Gardermoen på vei hjem. Riktignok ikke av det billigste sorten, men kr 258,- er likevel verd prisen,

Lys, lys rosa til innslag av orange i farge. Duft av modne sommerbær og rabarbra. Flott anslag mot ganen og med en tydelig smak av friske røde bær, hint av rabarbra, melon og urter. Om en kjenner godt etter kan du føle en lett perlende og tendens til bobler. Fin syre som gir en god ettersmak og finish.


Dette er utrolig flott vin som er i aller ypperste topp av det som kan oppdrives av rosévin. Kommer du over den, så ikke nøl med å kjøpe!




Tilgjengelig på TaxFree, Gardermoen til kr 258,00
Testet på Rødtangen 
86+/100 poeng

Ingen kommentarer:

Mest leste innlegg