PS!

Velkommen til min vinblogg med utvalgte smaksnotater fra egen vinkjeller, skrevet av en amatør som har vin og vinsmaking som hobby.
Her vil jeg publisere og skrive om viner jeg mener kan være til glede for flere og dele videre av hva en enkel amatør mener er gode kjøp av kvalitetsvin, samt at det vil komme anbefalinger på gode viner for lengre lagring.

fredag 11. mars 2016

2013 Pétalos Bierso, Descendientes De J. Palacios.

Fra billigkroken på TaxFree



En meget smaksrik vin i "billigkroken" på OSL TaxFree. Her får du en megaflott og elegant vin. Denne spanjolen av en rødvinen er laget av druen Mencía og dyrkes i åssidene rundt byen Villafranca del Bierzo. Druene kommer fra vinstokker som er 40 til 90 år gammel og som er plantet i bratte bakker med jordsmonn av skifer. 




Farge: Mørke rød til lilla på fargen. 
Lukt: Duft av mørke bær med et litt søtlig innslag av karamell og smør.
Smak: I munnen gir den en frisk smak av kirsebær, vanilje og en flott integrert fatsmak. En kompleks vin med en lang flott ettersmak som sitter. En deilig og saftig vin som bare ber om en ny slurk til så fort du har satt fra deg glasset.

Pétalos fra Descendientes de J. Palacios

Plukk med deg minst et par av disse flaskene om du passerer Taxfree på Gardermoen, enten på vei ut eller på hjem. Dette er nok et av de aller beste kjøp på taxfree i forhold til pris og kvalitet.


Prisen er kr 139,- mens du må ut med kr 81,- mer om du ønsker kjøpe den på VPM hjemme. (kr 219,90). Dette er røverkjøp og vel så det.

Testet i Bregenz, Østerike. 11.03.2016
89+/100 poeng

PS! Robert Parker ga denne vinen 92 poeng i en tidligere årgang.

Ingen kommentarer:

Mest leste innlegg