PS!

Velkommen til min vinblogg med utvalgte smaksnotater fra egen vinkjeller, skrevet av en amatør som har vin og vinsmaking som hobby.
Her vil jeg publisere og skrive om viner jeg mener kan være til glede for flere og dele videre av hva en enkel amatør mener er gode kjøp av kvalitetsvin, samt at det vil komme anbefalinger på gode viner for lengre lagring.

onsdag 24. mai 2017

2015 Chablis 1er Cru Vaillons, William Fevre

Nydelig Chablis på tilbud


William Fèvre produserer meget flotte viner i Chablis
Med varmest i Norge i dag og 24,4 grader i Drammen, passer det veldig godt med litt kjølig hvitvin i glasset.

Anbefalt for all som passerer Gardermoen ut eller inn i sommer, så er denne flotte Chablis 1er Cru fra enkeltvinmarken Vaillons produsert av William Févre på tilbud. 

For kr 205,- får du en nydelig hvitvin fra enkeltvinmarken Vaillond, med en duft av epler, mineralet, noe blomstertoner og anelse touch av fat og eik. En deilig hvitvin til fisk og skalldyr. Nydelig syre som balanserer sødmen perfekt.


Nydelig hvitvin en varm sommerdag
Denne vinen er satt ned kr 50,- fra opprinnelig pris på taxfree. Den er heller ikke tilgjengelig på VMP og ville nok i utgangspunktet ha kostet en hundrelapp mer en tilbudspris på Gardermoen. Så pass på å ta med en flaske eller to. Absolutt verd pengene. 👍🏼

Ingen kommentarer:

Mest leste innlegg