Tålmodighet er en dyd med Barolo
🏰 Azienda Agricola Silvio Grasso holder til litt utenfor Barolo by og i hjerte La Morra, kanskje den mest berømte av alle landsbyene i Barolo.
🗜 Tradisjonell fermentering på ståltank i 10 dager
🕰 Vinen modnes i 24 måneder på franske eikefat og 12 måneder på flaske før salgsstart.
🍇 100 % Nebbiolo
💨 Pull'n pour og kun med lufting i glasset.
🎨 Dyp rødbrun mursteinsfarge og En kan tydelig se at fargen preger alderen på denne vinen nå.
👃🏼 En helt klassisk Barolo fra Silvio Grasso. Mørke røde sødmefull bær, treverk, lær, tjære, tobakk, mokka på nesen. Duft av stall, halm og hint av krydder.
👄 Medium til kraftig vin med komplekse og elegante aromaer. Bløt og silkeaktig munnfølelse med integrerte tanniner. Nydelig avbalansert syre, tekstur og med en flott rustikk finish og lang ettersmak.
👍🏼 Denne 2004 årgangen er nå godt moden og denne vinen er nok på topp nå og en 2-5 år til. Den som har tålmodighet til å vente de nødvendige årene på en Barolo vil også bli belønnet med stor vin.
🎯 91/100 poeng
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar