PS!

Velkommen til min vinblogg med utvalgte smaksnotater fra egen vinkjeller, skrevet av en amatør som har vin og vinsmaking som hobby.
Her vil jeg publisere og skrive om viner jeg mener kan være til glede for flere og dele videre av hva en enkel amatør mener er gode kjøp av kvalitetsvin, samt at det vil komme anbefalinger på gode viner for lengre lagring.

lørdag 17. oktober 2015

2013 Pascal Clement Bourgogne Pinot Noir

Enda en kommunevin fra Bourgogne


Nytt bekjentskap for meg, men et riktig gammelt navn i Bourgogne som faktisk kan føres helt tilbake til 1375. Pascal Clemente har over 20 års erfaring med vinproduksjon og har valgt å starte for seg selv. Så denne spennende vinen ble skjenket i glasse for test og nytelse.


En typisk kommunevin fra den anerkjente og gode produsenten Pascal Clement, her med en tradisjonell duft og smak fra Pinot Noir druen.  
Farge: Medium lys rubinrød farge.
Duft: Duft av røde og sorte bær som bringebær, rips, kirsebær og blåbær, med et sødmefull fruktpreg. 
Smak: I munnen gir denne vinen en fin strukturer med en livlig følelse av en rund og bløt kropp. Den karakteristiske smaken fra Pinot druen med skogbunn og sopp gir et flott smaksbildet i munnen. Tanniner og syre er godt integrert med hint av sekundære kjølige fruktaromaer. Flott lengde som sitter lenge.Testet hjemme i Lier, lørdag 17.10.2015
89/100 poeng
Tilgjengelig på VMP til kr 235,-
Vareinfo fraa VPM sider:Fylde:  Friskhet:  Garvestoffer:  

Ingen kommentarer:

Mest leste innlegg